subota, 23. lipnja 2018.

Horoskop ili za svakoga ponešto

I tako. Dok neki gledaju nogomet za ostale ostaje horoskop i ostali zabavni program.

Horoskop se ljudi čita. Kradom. Jer, tko još vjeruje u to? Naravno, svi to uzimamo s rezervom, ali zagolica to što tamo piše.
Za jarce se kaže da su materijalisti , za vodenjake neovisni, za ribe da su plahe ili tako nešto. Čudne živine te ribe i sebi, a gdje ne svima ostalima. Ovnovi su skloni nametanju, bikovi ustrajni i strpljivi, blizanci podvojeni a rakovi kućni tipovi. Račići vole dom i obitelj.Ovo s rakovima potvrđujem da vrijedi. Imam doma jednog takvog. Zovemo ga kućni mačak. A dobro dijete skroz.
Lav voli dominirati, djevice su veeliki cinici. Mislim da je novinarstvo za djevice pun pogodak. Onako, malo cinično i provokativno zapitat ove naše političare nije zgorega. Samo. Kao da bi to naše političare zasmetalo. Ne smeta ih ni javno piskaranje o svim prijestupima, krađama...Škorpioni su opaki, štipaju gadno. Strijelci bi se bogu i vragu pod kožu zavukli. Mazni, vole život. I život voli njih.

I tako . Profil svakog znaka traje do prvog mraka, a onda se ujutro probudimo i stavljamo obilježja podznaka.

Kada nas bombardiraju s lažima i reklamama svake kvalitete horoskop nas ipak oraspoloži. Zato jer ga u startu uzimamo s rezervom. Ili za ozbiljno...ako  nam  baš ide na ruku.





Nema komentara:

Objavi komentar

Mitovi i legende